ƏSas » İnternet » Facebook-da bir hesabı necə ləğv etmək və ya silmək olar?

Facebook-da bir hesabı necə ləğv etmək və ya silmək olar?

İnternet  : Facebook-da bir hesabı necə ləğv etmək və ya silmək olar?

Facebook hesabını qəbul etmək, ümid edirik ki, illərdir istifadə edəcəyik. Bununla birlikdə, həmişə bizə uyğun prinsiplər yoxdur və ya bir müddət sonra sülh istəyərik və profil lazım deyil. Facebook-da bir hesabı necə söndürmək və silmək barədə yoxlayaq. 

Əvvəlcə, Facebook-da bir hesabı silmək üçün qeyd etmək lazımdır Rastikür Bütün məlumatları çıxarır - bir hesabı və ya göndərilən məlumatları bərpa etmək mümkün deyil. Bu o deməkdir ki, bütün biliklər, hadisələr, yazılar və hər şeydən əvvəl, foto və videolar daimi silinəcəkdir. Bir müddət portalda fəaliyyətimizi dayandırmaq istəyiriksə, yaxşı bir fikir deaktiv ediləcək, i.E. Hesabınızın dayandırılması. 

Facebook-da deaktivasiya.

Facebook hesabınızı ləğv etmək üçün profilinizə daxil olub, sonra pəncərənin yuxarı sağ küncündə dişli dairənin simvolu vurun. Sonra "Hesab Parametrləri " seçimi seçin, sol sütundakı "Təhlükəsizlik " sekmesini vurun və "Hesabı deaktiv et " seçimini vurun. 

Hesabınızı deaktiv etdikdən sonra profilimiz Facebook-dan yox olur - digər istifadəçilər üçün görünməzdir. Bu məhlulun üstünlüyü istənilən vaxt hesabınızı yenidən aktivləşdirə və cəmiyyətə qayıda biləcəyimiz bir şeydir. Bundan əlavə, hər an hesabınıza, fotoşəkillər, filmlər, yazılar, dostlar və s. Ancaq profilinizdən birdəfəlik qurtulmaq istəyiriksə, hesabın çıxarılması proseduruna getməliyik.

Facebook-da bir hesabı çıxarmaq.

Unutma ki, Facebook hesabını daim silmək və profildə saxlanan bütün məlumatları geri qaytarmaq. 

Profilin silmədən əvvəl, məlumatlarınızın bir nüsxəsini yükləyə bilərik. Bu məqsədlə "Hesab Parametrləri ", "Ümumi " sekmesini vurun və sonra "Facebook məlumatlarınızın bir nüsxəsini yükləyin " və "Arxivimi işə salın ". Yüklənmiş faylda qrafiki bütün məlumatları tapa bilərsiniz. 

Bütün məlumat və məlumatı yüklədikdən sonra Facebook hesabınızı silmək üçün gedə bilərik. Bunu etmək üçün hesabınıza daxil olun və sonra xüsusi bir hesab silinmə formasını doldurun. Tamamlandıqdan sonra portal bütün prosedura diqqət yetirəcək və bir neçə saat ərzində profilimiz Facebook-dan dönməz bir şəkildə yox olacaq. 

Tövsiyə
ŞəRh ƏLavə EtməK